COACHING

Helpt individu of groep

doelen bereiken en persoonlijke groei bevorderen

 

Neem contact op

Kern van onze coaching

Coachee centraal 

Coaching begint met het ontdekken van persoonlijke waarden, waarna de coachee aan de slag gaat met het veranderen van overtuigingen die groei in de weg staan - die niet zo effectief zijn. Door middel van oefeningen en opdrachten wordt de coachee aangemoedigd om nieuwe benaderingen uit te proberen en ze toe te passen in het dagelijks leven, om zo de voordelen te ervaren van de nieuwe manieren van handelen.

 

 

Aan de slag

We starten met het bevragen van de achtergronden, beweegredenen en motivatie van de coachee. Vervolgens wordt er een vrijblijvende afspraak ingepland met een psycholoog die het beste matcht met de vraag. Bij de intake, die dient ter kennismaking, wordt dieper ingegaan op de coachingsvraag. Vooral de klik is in dit gesprek belangrijk. Als de klik er is èn de wil om te starten ook, kan de coachee aan de slag. Coaching bij iScreen is immers resultaatgericht, het is niet alleen 'praten over' maar vooral doen!

 

 

Coaching klimaat

Bij coaching is het van belang dat er een gelijkwaardige en respectvolle relatie is tussen de coach en de coachee. Er dient sprake te zijn van een open en vertrouwensvol contact als noodzakelijke voorwaarde voor een goed resultaat. Daarnaast werken wij volgens de beroepscode van het Nederlands Instituut voor Psychologen.

 

 

 

 

format_quote
Tijdens mijn coachingstraject bij iScreen vond ik het erg prettig dat míjn vraag, míjn behoeftes en míjn gevoel centraal stond. Ik voelde mij heel erg op mijn gemak en veilig genoeg om mij kwetsbaar op te stellen. Ik vond het heel bijzonder hoe snel de psycholoog wist hoe ik in elkaar zit en welke manier van coaching ik nodig had. Zij wist precies die vragen te stellen die mij verder hielpen. Ik heb, mede dankzij dit traject, enorme stappen kunnen zetten in mijn persoonlijke ontwikkeling naar een gelukkiger mens, waar ik enorm trots op ben.

Anoniem

We gebruiken noodzakelijke cookies om onze site te laten werken en u de meest relevante ervaring te geven door uw voorkeuren en herhaalde bezoeken te onthouden. Door op "Accepteer alle" te klikken, geeft u toestemming voor het gebruik van alle cookies, of u kunt ze weigeren door op "Weiger alle" te klikken. Bekijk onze Privacy policy