COACHING

Doelen bereiken

en groei bevorderen

 

Neem contact op

Kern van onze coaching

Persoonlijk en praktijkgericht 

Een coachingtraject begint met het ontdekken van jouw persoonlijke waarden. Vervolgens leggen we de focus op het doorbreken van belemmerende overtuigingen die groei in de weg staan. Aan de hand van diverse oefeningen en opdrachten probeer je nieuwe benaderingen. Door ze toe te passen in het dagelijks leven, ervaar je direct de voordelen van de nieuwe manieren van denken en handelen.

 

 

Aan de slag

We vragen eerst naar je achtergrond, beweegredenen en motivatie. Vervolgens wordt er een vrijblijvende afspraak ingepland met een psycholoog die het beste matcht met de vraag. Tijdens de intake maken we kennis en wordt dieper ingegaan op de coachingsvraag. Vooral de klik is in dit gesprek belangrijk. Als de klik er is én de wil om te starten ook, dan gaan we met elkaar aan de slag. Coaching bij iScreen is immers resultaatgericht, het is niet alleen 'praten over' maar vooral doen!

 

 

Openheid en vertrouwen

Bij coaching is een gelijkwaardige en respectvolle relatie tussen de coach en de coachee essentieel. Voor een goed resultaat zijn onderlinge openheid en vertrouwen een absolute voorwaarde. Wij werken volgens de beroepscode van het Nederlands Instituut voor Psychologen.

 

 

 

 

format_quote
Tijdens mijn coachingstraject bij iScreen vond ik het erg prettig dat míjn vraag, míjn behoeftes en míjn gevoel centraal stond. Ik voelde mij heel erg op mijn gemak en veilig genoeg om mij kwetsbaar op te stellen. Ik vond het heel bijzonder hoe snel de psycholoog wist hoe ik in elkaar zit en welke manier van coaching ik nodig had. Zij wist precies die vragen te stellen die mij verder hielpen. Ik heb, mede dankzij dit traject, enorme stappen kunnen zetten in mijn persoonlijke ontwikkeling naar een gelukkiger mens, waar ik enorm trots op ben.

Anoniem

We gebruiken noodzakelijke cookies om onze site te laten werken en u de meest relevante ervaring te geven door uw voorkeuren en herhaalde bezoeken te onthouden. Door op "Accepteer alle" te klikken, geeft u toestemming voor het gebruik van alle cookies, of u kunt ze weigeren door op "Weiger alle" te klikken. Bekijk onze Privacy policy