OVER ONS

Verbinden, inspireren groeien

een team met een missie

 

Neem contact op

 

Typisch iScreen is

 

...onze positieve kijk op de mens. Ieder mens heeft talenten en kwaliteiten, waarin altijd uitgegaan wordt van mogelijkheden. We richten ons op het ontwikkelen van bewustzijn en stimuleren van eigenaarschap.

...het leveren van kwaliteit. Niet alleen in de ontwikkeling van onze vragenlijsten en tests maar ook in onze werkwijze en in onze trainingen voor gebruikers van ons gedachtengoed.

...het staan voor partnerschap. We luisteren naar de vraag en matchen ons aanbod hiermee. Je staat er niet alleen voor. Servicegerichtheid staat hoog in het vaandel; wij zijn er voor zowel inhoudelijke- als technische vragen. We helpen onze klanten graag in het bereiken van hun doelstellingen.

...het openstaan voor vernieuwing. We zijn continue in beweging en op zoek naar nieuwe manieren om mensen, teams en organisaties te helpen in hun ontwikkeling.

Ontmoet het team

Onze visie

R&D

 

Jaren ervaring

Afgeronde projecten

Actieve gebruikers

Tevreden klanten

 

 

Aanpak online èn offline

Wij maken in ons aanbod een combinatie van online programma’s met praktische toepassingen.

Wetenschappelijke basis

Betrouwbaar en valide vragenlijsten, die inzichten bieden waar je ècht wat aan hebt!

Ervaren team

Professionals met verschillende achtergronden en jarenlange ervaring met het gedachtengoed.

Continue ontwikkeling

Het zit in ons DNA om concepten te bedenken en ontwikkelen, we zijn altijd in beweging.

 

 

We gebruiken noodzakelijke cookies om onze site te laten werken en u de meest relevante ervaring te geven door uw voorkeuren en herhaalde bezoeken te onthouden. Door op "Accepteer alle" te klikken, geeft u toestemming voor het gebruik van alle cookies, of u kunt ze weigeren door op "Weiger alle" te klikken. Bekijk onze Privacy policy