ORGANISATIEONTWIKKELING

Van visie naar realiteit:

de kracht van organisatiegroei

 

Neem contact op

Onze aanpak

Organisatieontwikkeling is een proces, voortdurend in beweging, waarbij doelen altijd als voorlopig moeten worden beschouwd. Duurzaamheid staat centraal. Paradoxaal genoeg richt de essentie hiervan zich op wendbaarheid - het vermogen om zich effectief aan te passen aan veranderende omstandigheden. ‘Je houdt het lang vol als je je weet aan te passen’. Om wendbaar te zijn als organisatie is het toepassen van de menselijke maat cruciaal. Goede menselijke relaties bevorderen samenwerking, betrokkenheid en toewijding, en dragen bij aan het benutten van talent, mobiliteit en het innovatief vermogen.

Wij bieden een complete oplossing. Geen complex stappenplan dat de organisatie liefst snel naar een vooraf bepaald eindpunt probeert te leiden. In plaats daarvan omarmen we een aanpak die voortdurend het ontwikkelingsproces faciliteert, met aandacht voor de voortdurende aanpassing en optimalisatie van de organisatie vanuit verbindingen.

 

 

format_quote
Wat wij willen doen is organisaties verrijken. De mensen die er werken verbinden. Zorgen dat zij zich meer begrepen voelen, betrokken en waardevol. Dat motiveert. Om het beste uit zichzelf te halen en met elkaar het verschil te maken. Hiermee realiseert de organisatie minder faalkosten, een effectieve werkomgeving en aansluiting bij de huidige behoefte van stakeholders.

Leon Schoonen & Alex Tegenbosch

Directie iScreen

 

 

We gebruiken noodzakelijke cookies om onze site te laten werken en u de meest relevante ervaring te geven door uw voorkeuren en herhaalde bezoeken te onthouden. Door op "Accepteer alle" te klikken, geeft u toestemming voor het gebruik van alle cookies, of u kunt ze weigeren door op "Weiger alle" te klikken. Bekijk onze Privacy policy