REGISTER RISICO PROFESSIONALS INSCHRIJVEN

NVVK - Verbond van Verzekeraars

Je wilt je als risicodeskundige registreren in het nieuwe register RisicoProfessionals.
Een voorwaarde voor registratie is het doorlopen van een online assessment.
Hieronder vind je meer informatie.
Je kunt je ook direct inschrijven onderaan deze pagina!

 

 

 

Online assessment procedure

Je kunt je aanmelden door het invullen van het online inschrijfformulier onderaan deze pagina. 
Zodra wij je gegevens binnen hebben,
ontvang je binnen 2 werkdagen een uitnodiging voor het invullen van het online assessment.

Kosten

  • Online assessment met telefonische terugkoppeling (0.5 uur) € 696,00 excl. BTW
  • Online assessment met mondelinge (live) terugkoppeling (1.5 uur) € 919,00 excl. BTW

Meer weten?

Neem contact op

Terugkoppeling resultaten

Na het afronden van het assessment neemt een psycholoog van iScreen binnen 5 werkdagen contact met je op om een telefonische of mondelinge afspraak te maken voor de terugkoppeling van je resultaten.

Indien je kiest voor een telefonische afspraak, ontvang je de rapportage voorafgaand aan het gesprek.

Bij een mondelinge toelichting, die plaatsvindt op het kantoor van iScreen in Rosmalen, ontvang je de rapportage tijdens het gesprek en indien gewenst een digitale versie. Je krijgt tijdens het gesprek de gelegenheid om vragen te stellen en te reageren op de resultaten.

Certificaat

Na de terugkoppeling op de resultaten en indien de factuur is voldaan, ontvang je een digitaal certificaat als bewijs van deelname.

Voor registratie in het Register RisicoProfessionals word je gevraagd om het digitale certificaat aan je dossier toe te voegen. De rapportage is voor jou persoonlijk en wordt niet met derden gedeeld zonder jouw toestemming. Je mag zelf bepalen of je de resultaten deelt met anderen of dat je deze toevoegt aan het register RisicoProfessionals. De testresultaten hebben een geldigheidsduur van twee jaar. Na twee jaar krijg je van ons opnieuw een uitnodiging om deel te nemen aan het online assessment.

Jouw gegevens

De gegevens worden twee jaar bewaard. Na die periode worden al je persoonlijke gegevens uit het archief verwijderd. De anoniem gemaakte resultaten kunnen dan nog wel gebruikt worden voor onderzoeksdoeleinden.

De psychologen van iScreen zijn lid van het Nederlands Instituut voor Psychologen en daardoor gehouden aan de door het NIP vastgestelde beroepscode.

Daarnaast wordt er zorgvuldig met jouw gegevens omgegaan conform de informatiebeveiliging volgens ISO 27001 en NEN 7510.

INSCHRIJVEN

Persoonlijke informatie

{{errors.message}}

Facturatie informatie

{{errors.invoice_description}}

We gebruiken noodzakelijke cookies om onze site te laten werken en u de meest relevante ervaring te geven door uw voorkeuren en herhaalde bezoeken te onthouden. Door op "Accepteer alle" te klikken, geeft u toestemming voor het gebruik van alle cookies, of u kunt ze weigeren door op "Weiger alle" te klikken. Bekijk onze Privacy policy