menu

BASIS

De gangbare toepassingen van ons vakgebied

Praktisch en toegankelijk

 

Neem contact op

De basis toepassingen

Coaching begint met het ontdekken van persoonlijke waarden, waarna de coachee aan de slag gaat met het veranderen van overtuigingen die groei in de weg staan. Door middel van oefeningen en opdrachten worden nieuwe benaderingen uitgeprobeerd en toegepast in het dagelijks leven, om op die manier de voordelen te ervaren van de nieuwe manieren van handelen. Zo wordt er echt vooruitgang geboekt!

Lees meer

 

 

format_quote
Coaching is mensen de sleutel van hun eigen sluizen geven.

Albert Einstein

 

 

Welke drijfveren, talenten en kwaliteiten heeft iemand? Welke valkuilen, allergieën en uitdagingen staan daar tegenover? Wat voor rol neemt iemand gemakkelijk op zich in een groep? Waar zit iemand zijn potentie? In welke mate kan iemand zich wendbaar opstellen, problemen oplossen en bijdragen aan innovatie en vernieuwing? Deze en nog veel meer vragen zijn te beantwoorden met onze online assessments.

Lees meer

 

 

format_quote
Assessments zijn de bouwstenen van persoonlijke ontwikkeling, ze onthullen de fundamenten voor groei.

Stephen Covey

 

 

 

 

format_quote
Als je loopbaan een reis van zelfontdekking is, vormt loopbaanbegeleiding jouw gids voor de beste route.

Robin Ryan

 

 

Bij onze begeleiding helpen we personen om hun professionele koers te vinden én te ontwikkelen. Samen brengen we vaardigheden, interesses en doelen in kaart. We identificeren passende carrièrepaden en maken een concreet plan om die doelen te bereiken. Onze loopbaanbegeleiding biedt inzichten, ondersteuning en slimme strategieën om een plezierige én succesvolle carrière op te bouwen.

Lees meer

 

 

 

format_quote
Teamwork is de brandstof die het gewone in het buitengewone verandert.

Anoniem

 

 

Onze aanpak richt zich op hoe een groep mensen samenwerkt en groeit om gemeenschappelijke doelen te bereiken. We moedigen het delen van ideeën aan, verbeteren communicatie, verhelderen rollen en helpen bij het verbeteren van vaardigheden. Onze begeleiding versterkt de teamgeest, verbetert de prestaties en creëert een positieve groepsdynamiek. En dat leidt tot blijvend succes.

Lees meer

We gebruiken noodzakelijke cookies om onze site te laten werken en u de meest relevante ervaring te geven door uw voorkeuren en herhaalde bezoeken te onthouden. Door op "Accepteer alle" te klikken, geeft u toestemming voor het gebruik van alle cookies, of u kunt ze weigeren door op "Weiger alle" te klikken. Bekijk onze Privacy policy