ISO/IEC 27001 & NEN 7510 GECERTIFICEERD

iScreen is een organisatie met professionals uit de psychologie voor wie een hoog niveau van informatiebeveiligingsbewustzijn van groot belang is. Het vertrouwelijk behandelen van (persoons)gegevens zit in het DNA van onze psychologen.

Wij staan ervoor dat alle relevante informatie, hetzij van onszelf, onze klanten, onze medewerkers, leveranciers of welke relatie dan ook, op een adequate wijze beschermd wordt tegen allerlei typen bedreigingen, hetzij intern of extern, met opzet of per ongeluk.

Om onze visie te bekrachtigen heeft iScreen, de ISO 27001:2013 en NEN 7510:2017 geïmplementeerd. We laten ons jaarlijks controleren door een bekwame, onafhankelijke partij. Dit om aan te tonen dat onze bewustzijn, werkwijze en processen in de praktijk aan alle relevante wet- en regelgeving en contractuele verplichtingen voldoen.

Download hieronder onze certificaten en Verklaring van Toepasselijkheid.

We gebruiken noodzakelijke cookies om onze site te laten werken en u de meest relevante ervaring te geven door uw voorkeuren en herhaalde bezoeken te onthouden. Door op "Accepteer alle" te klikken, geeft u toestemming voor het gebruik van alle cookies, of u kunt ze weigeren door op "Weiger alle" te klikken. Bekijk onze Privacy policy