ASSESSMENTS IN EIGEN BEHEER

Zelf aan de slag

met ons systeem

 

Naar onze Online Assessment Partner website

Online Assessment Partner

Met onze Online Assessment Partner ben jij in staat om op een eenvoudige en efficiënte manier zelf online assessments uit te voeren. Dankzij onze uitgebreide verzameling persoonlijkheidsvragenlijsten en tests krijg je diepgaand inzicht in diverse aspecten, zoals persoonlijkheid, werk- en denkniveau, stress- en faalangst, interesses, groepsdynamiek, 360 graden feedback en waardevolle ontwikkeltips. Deze analyses bieden waardevolle inzichten op zowel individueel als groepsniveau.

3fd9a1da-312e-4c.png
format_quote
De online webapplicatie Wizard van iScreen is enorm gebruiksvriendelijk en professioneel. Dit maakt het voor ons mogelijk om in kort tijdsbestek veel personen te testen en hen verder te helpen bij het ontwikkelen van hun competenties. Wij ervaren al meer dan 15 jaar een uitstekende ondersteuning vanuit support en de psychologen.

Michel van Hesse

Sales Improvement Group

 

 

Onze Tool

Onze veelzijdige tool is van onschatbare waarde voor verschillende HR-domeinen, zoals werving en selectie, talentontwikkeling, coaching, loopbaanbegeleiding, duurzame inzetbaarheid, mobiliteit, leiderschap en teamontwikkeling.

Het systeem

Al deze functionaliteiten zijn samengebracht in een intelligent, compleet en uiterst gebruiksvriendelijk online systeem. Met slechts 3 klikken nodig je kandidaten uit, waarbij het systeem automatisch de juiste standaardinstellingen voor je klaarzet. Dit stelt je in staat om standaardrapporten te genereren, maar ook om op maat gemaakte verslagen te creëren, direct beschikbaar binnen handbereik.

Neem contact op

1dd4d6f7-1220-41.png

We gebruiken noodzakelijke cookies om onze site te laten werken en u de meest relevante ervaring te geven door uw voorkeuren en herhaalde bezoeken te onthouden. Door op "Accepteer alle" te klikken, geeft u toestemming voor het gebruik van alle cookies, of u kunt ze weigeren door op "Weiger alle" te klikken. Bekijk onze Privacy policy