ONDERWIJS

Inzicht en ontwikkeling

voor professional, leerling en klas op elk niveau

 

Neem contact op

Persoonlijke ontwikkeling in het onderwijs

 

 

 

 

Talentenkompas

 

Primair onderwijs

Talentenkompas geeft inzicht in persoonlijkheid, sociaal emotionele ontwikkeling, interesses en intellectuele capaciteiten. Sluit aan bij de belevingswereld van het kind in schoolloopbaankeuzes. 

 

Bezoek website
Talentwijzer

 

Voortgezet onderwijs

Talentwijzer lob is de rode draad door jouw lob programma op school o.b.v. persoonlijke ontwikkeling. Leerlingen leren keuzes maken gebaseerd op talenten, voorkeuren en energiegevers. 

 

Bezoek website
Talentwijzer

 

MBO

Talentwijzer is er ook voor het MBO. Persoonlijke ontwikkeling staat centraal, tezamen met de voorbereiding op de beroepspraktijk. 

 

Bezoek website

 

Bachelor en Master

Persoonlijke ontwikkeling door middel van inzichten in communicatievoorkeuren, karakter en voorkeuren t.o.v. studiekeuzes maar ook in de voorbereiding op de beroepspraktijk.  

 

Lees meer

We gebruiken noodzakelijke cookies om onze site te laten werken en u de meest relevante ervaring te geven door uw voorkeuren en herhaalde bezoeken te onthouden. Door op "Accepteer alle" te klikken, geeft u toestemming voor het gebruik van alle cookies, of u kunt ze weigeren door op "Weiger alle" te klikken. Bekijk onze Privacy policy