NIEUWS

Boeiende verhalen

en verse inzichten

 

Neem contact op

fe867a9d-3577-47.jpg

Kruip uit je comfortzone

17 augustus 2023

Met beweging creëer je verandering en groei. De basis voor groei ligt altijd net iets buiten je comfortzone. Helaas. Daarom is het vaak lastig, verzin je redenen om het niet te doen of ligt het allemaal aan de ander of de omstandigheden. Het goede nieuws is dat het best meevalt, achteraf zelfs enorme voldoening geeft! Mits verantwoord, veilig en stap voor stap. Uit de comfortzone: zo begin je.

Thee kopjes

Do’s and don’ts bij een online assessment

15 augustus 2023

Je bent uitgenodigd voor een online assessment. Wat kun je doen en wat kun je beter laten?

donts assessment

7 redenen om nooit een assessment te doen!

15 juli 2023

Een assessment!?! 7 redenen om het vooral niet te doen! De misvattingen over assessments.

dos online assessment

7 redenen om wel een assessment te doen

15 juli 2023

De antwoorden op de misvattingen uit het blog : '7 redenen om nooit een assessment te doen.'

Kantoor

Het misverstand van Leiderschap

24 mei 2023

De leiding. Je kunt het nemen, krijgen en geven. En bijna alle methoden van ontwikkeling van leiderschap gaan over dat eerste: nemen. Hoe doe je het beter?

trap

Inzicht in mensen, functies en processen | Casus Spie

25 april 2023

Na jaren van groei en veranderingen ontstonden er binnen de organisaties zogenaamde ‘eilandjes’. De overdracht tussen afdelingen verliep stroef en medewerkers voelde zich minder collectief verantwoordelijk. SPIE wilde graag medewerkers binden en behouden vanwege een krappe arbeidsmarkt. Managers voelden ook de behoefte om onderling beter te kunnen afstemmen en gezamenlijk doelen te bereiken.

coaching

De 7 verrassende voordelen van coaching

15 augustus 2022

Regelmatig verzucht een coaching cliënt tijdens de intake: ‘Ik heb geprobeerd om zelf een oplossing voor mijn vraag te vinden, maar het lukte niet, dus daarom heb ik contact opgenomen voor coaching’. Het lijkt alsof men het als een zwaktebod ervaart om coaching te zoeken. Niets is minder waar!

driedimensionaal schaken

Bevlogenheid als bron voor verandervermogen

17 juli 2022

Hoe kun je als organisatie succesvol veranderen en wendbaar blijven? Tipje van de sluier: Dit lukt pas echt via de mensfactor in uw bedrijf! En om dat te zien, aan te durven en vol te houden vraagt om leiderschap. Niet alleen bevlogen leiders zijn bepalend voor succes, maar ook een team van bevlogen medewerkers!

Teamwork

Ontwikkelen is permanent | Casus Surplus

15 januari 2022

Hoe hebben medewerkers het invullen van de Talentscan ervaren en wat wordt er eigenlijk met de resultaten gedaan. Hoe zorgen we ervoor dat ontwikkelen permanent blijft. 

Decoratie

Hoe open sta jij voor feedback?

23 oktober 2021

Het is dus waar: iedereen (of vrijwel iedereen) staat open voor feedback en luistert daar naar. Dat gegeven heeft mijn drempel om feedback te geven enorm verlaagd en heeft voor mijn gevoel ook het contact en de samenwerking met collega’s verbeterd. Hoe heb ik dat geleerd?

We gebruiken noodzakelijke cookies om onze site te laten werken en u de meest relevante ervaring te geven door uw voorkeuren en herhaalde bezoeken te onthouden. Door op "Accepteer alle" te klikken, geeft u toestemming voor het gebruik van alle cookies, of u kunt ze weigeren door op "Weiger alle" te klikken. Bekijk onze Privacy policy